marți, 28 iunie 2011

Saltea arcuri sau spuma forum

Stiu persoane care si-au cumparat saltele din spuma poliuretanica si ele . Page 155postăriIul 2014saltele ortopedice - Page 151postăriApr 2014saltele ortopedice - Page 121postărifeb. Page 54postăriDec 2011Mai multe rezultate de la forum.

Din câte țin eu minte, am dormit doar pe saltea cu arcuri. Probabil cel mai adesea in legatura cu saltelele. Poate fi realizata din arcuri, spuma sau latex, poate sa fie ferma sau foarte ferma.


Alegerea depinde de greutatea si morfologia fiecaruia.

Atunci cand alegi o saltea trebuie sa tii cont de cateva amanunte: Care este diferenta intre o saltea cu arcuri si una cu spuma? La saltelele cu arcuri, riscul de deformare este mai mic. La saltelele cu spumă pe densități mici, riscul de deformare e foarte mare și atunci . Am strabatut forumuri, pe softpedia e un ditamai topicul in care parerile sunt impartite.


Un expert spune ca o saltea cu arcuri trebuie sa aiba minim 1de arcuri pe metru patrat. Buna Marius, am salteaua Lilium cu spuma.


Saltelele cu spuma memorie sunt recunoscute pentru confortul si pentru faptul. Forum CasaDex - Adauga intrebarea ta aici .