vineri, 10 iunie 2011

Ciclide africane specii

Pachet specii – bucati (2-cm) – 4lei. Ciclide Africane Altolamprologus Compressiceps Sumbu Shell. Comportament: agresivitate redusa, nu sunt agresivi fata de alte specii sau intra-specie.

Labidochromis caeruleus Nkali, ciclide africane lacul Malawi. Peste 16de specii de ciclide au fost definite stiintific, deci este dintre cele mai.


Ciclidele se impart in mari grupuri, ciclide africane si ciclide americane. Ciclidele Africane infrumuseteaza acvariile din Europa si America de sute de ani si tot mai multe specii se regasesc printre preferintele .

Specii prezente în crescătorie: Aulonocara stuartgranti Mbenji. Comportamentul unic este un alt punct forte al acestor specii de pesti. Ciclidele africane sunt recunoscute ca fiind niste pestii cu proliferabilitate crescuta.


Acvariul trebuie să aibă o lungime cât şi o lăţime cât mai mare posibilă, înălţimea nu este importanta deoarece putine specii de ciclide africane . Pentru marea majoritatea speciilor de ciclide din lacul Malawi,. Tagged: acvariu, africane, ciclide, ghi incepator, malawi, mbuna, pas cu pas .