miercuri, 15 iunie 2011

Anod magneziu boiler vaillant

Boiler cu incalzire indirecta pentru preparare apa calda menajera cu capacitate de 1litri. Protectia anticoroziva este asigurata din constructie (interior din email) si prin anodul de magneziu continut.

Vaillant ofera o gama larga de boilere uniSTOR din . Alegeţi locaţia instalaţiei în aşa fel, încât, în caz de avarie, să poată. Pentru a ava o protectie catodica chiar si in cazul unei mici defectiuni de izolare (protectie) interna a unui boiler) se va sacrifica ANODUL de MAGNEZIU.

Filtrează produsele după: Pret Preț (EUR): Toate. Emailat la interior; - Anod din magneziu anticoroziune; - Izolatie termica din spuma . Preturi si oferta de produse din gama anod magneziu boiler din toate magazinele online din Romania. Boiler cu serpentina Elbi BSV 15 Boiler cu serpentina . Cum era clar că trebuia intervenit la boiler, am trecut la executarea operaţiunilor.


Caracteristici si avantaje: - Emailat in interior; - Anod din magneziu. Caracteristici si avantaje: - Emailat in interior; - Anod din magneziu anticoroziune; - Izolatie termica din spuma poliuretanica fara freon; - Pierdere minime de . Vaillant va propune, un numar mare de boilere indirecte cu capacitati intre 1litri si 5litri. Lei - Boilerele pentru apa calda cu serpentina de la Vaillant, model VIH R. Boilerul prezinta protectie anticoroziune cu anod de magneziu; Este izolat cu . BOILERE CU SERPENTINA VAILLANT seria VIH R - particularitati constructive: Emailat la interior; Anod din magneziu anticoroziune; Izolatie termica din spuma .