joi, 9 iunie 2011

Declaratie casatorie model

Am confruntat datele înscrise în declaraţie cu cele din certificatele de naştere, care. Ghid de completare a declaraţiilor de căsătorie.


Ca şi regulă generală, declaraţia se completează întâi cu datele soţului apoi cu datele soţiei.

Am luat cunostinţă reciproc de starea sănătăţii noastre şi de prevederile art. DeclaraŃia de căsătorie a fost dată şi semnată în faŃa noastră.


Am confruntat datele înscrise în declaraŃie cu cele din certificatele de naştere, care corespund . Anexă la declaraţie de căsătorie (F-14a CS).

Cerere privind reconstituirea actului de căsătorie (F-16CS). Declaraţia de căsătorie a fost dată şi semnată în faţa noastră. Am confruntat datele înscrise în declaraţie cu cele din certificatele de naştere, care corespund . Cerere de intarziere declaratia a fost facuta dupa expirarea termenelor prevazute de.


Am confruntat datele înscrise în declaraţie. Model Declaraţie căsătoriei,formular Declaraţie căsătoriei download gratuit pdf word doc.


Acte necesare pentru eliberarea certificatului de căsătorie. Informaţii generale; Declaraţia de căsătorie; Locul adresării; Actele prezentate; Modul de încheiere a căsătoriei; Termenii şi costuri; Înregistrarea căsătoriei cu . Declaraţia de căsătorie Formalităţile pentru încheierea căsătoriei Încheierea.

Declaraţie de căsătorie, ce urmează a fi completată la serviciul stare civilă . Model acord vecini pentru alimentaţie publică şi pentru terasă. Model Declaraţie privind declararea şi înregistrarea naşterii copilului. Model Cerere aprobare oficiere căsătorie în afara sediului primăriei.


Pentru a descărca formularul model declaraţie căsătorie - descarcă formularul . Declaraţia de căsătorie se face personal, de către viitorii soţi, în scris, la primăria locului de domiciliu sau de reşedinţă al unuia dintre soţi, iar rezervarea datei şi . Urmare modificarilor survenite in Codul Civil, Legea nr.