luni, 27 iunie 2011

Laleaua timpul infloririi

Inflorirea lalelei (Tulipa gesneriana) are loc din aprilie pana la sfarsitul. Se vor se vor imbaia bulbii de lalea timp de 5-ore in functie de . Frunzele – Frunzisul ramane pana la saptamani dupa inflorire, ceea ce.

Plantarea bulbilor de lalele nu necesita foarte mult timp, efort sau cunostinte. Nu strica sa hranesti lalelele cu ingrasamant lichid in timpul infloririi.


Cultura lalelelor in gradina se face pentru obtinerea de flori taiate, bulbi si. Cand suntem nevoiti sa facem o cultura pe un sol la care timpul nu .

Inflorirea lalelelor in ghivece, nu necesita diploma de orice fel. Lalelele sunt clasificate in grupe, dupa timpul de inflorire, forma, coloritul, floarea simpla sau batuta, origine, durata de inflorire, de vegetatie, inaltimea plantei . Bulbi de toamna: NARCISE, LALELE, ZAMBILE -cum se cultiva lalelele,.


Narcisa este o planta delicata si in acelasi timp, foarte toxica. Bulbii se scot din pamant anual, dupa inflorire, si se pastreaza in locuri uscate si . Inflorirea are loc incepand cu luna aprilie, pentru cele mai timpurii,.


Exista referinte ce pot fi considerate ca fiind lalele inca din timpul . Despre lalea se spune că ar fi fost floarea perfectă dacă ar fi avut parfumul trandafirilor. După înflorire, frunzele nu trebuie tăiate, pentru a acumula cât mai multe.

Pentru a-i proteja pe timpul iernii, zonele unde sunt bulbi se vor acoperi cu . Cu timpul, vor creste si ei si vor ajunge la dimensiunea normala. Acest articol a fost publicat în Flori de gradina, Lucrari in gradina și etichetat bulbi, lalele, narcise, scoaterea.


In primavara vor inflori, dar florile vor fi mici.