vineri, 3 iunie 2011

Conectori lemn beton

Aici gasiti gama completa de conectori metalici pentru lemn. Cum alegem conectorii metalici si unde se utilizeaza conectorii metalici?


La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria CONECTORI PENTRU CONSTRUCTII DIN LEMN.

Conectori pentru constructii din lemn: suporti grinzi, coltare lemn, benzi perforate lemn. Conectori metalici galvanizati Conectori metalici cu marcaj CE. Grupa de produse compusa dintr-o gama variata de coltare simple, coltare perforate, coltare ranforsate si alti conectori pentru lemn.


Catalog complet conectori metalici pentru lemn (download).

Cuie anchor - anker pentru fixat conectorii metalici perforati pe lemn (download) . Conector metalic pentru ansamblare lemn si placi osb. Totul se rezumă la debitat și prins prin înșurubare cu conectori metalici.

Ancora Otel Lat pt Fixare in Beton Imbinare Lemn. MiTek produce cea mai variata gama de conectori, placi multicui si organe de asamblare cu. Compania noastra va ofera o gama variata de conectori lemn, dat fiind ca acestia. Lemnul care intra in contact cu betonul nu a fost hidrofugat cu nici un fel de substanta.


PROIECTAREA PLANŞEELOR COMPUSE LEMN-BETON. Cei care cauta Elemente de imbinare pentru lemn cumpara doar de la FeroShop.


Conectori pentru lemn, Conectați lemn pe lemn, gama Berner include compuși structurali precum suporți grinzi, suporți în unghi și benzi de fixare. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Elemente asamblare structuri lemn.