joi, 2 decembrie 2010

Producator lenjerii de pat

Pagini similareConeltex produce si comercializeaza lenjerii de pat modele deosebite, pilote, perne,. Originalitate si colectii in trend pentru stiluri si personalitati diferite.


Producator de lenjerii de pat-Profitextil,va pune la dispozitie o formula complexa de confort plus relaxare prin produse de calitate la preturi fara concurenta!

Solena produce si comercializeaza lenjerii de pat din bumbac satinat,creponat si neteperne si pilote, cuverturi,fete de masa, intr-o gama variata de modele . Producem si comercializam lenjerii pentru pat din bumbac, creponat neted si satinat la cele mai mici preturi. Pernă, plapuma, pilota, patura, lenjerie de pat, la cel mai bun pret!


Perna Memory, pilota, plapuma cu puf, patura direct de la producator.

Lenjeriile de pat fabricate in Romania, mai exact in orasul Pucioasa, oras cu prestigiu in confectionarea lenjeriilor de pat inca din 199 se diferentiaza de . Lenjerie de pat din bumbac nete lenjerie de pat din bumbac creponat.

Turcia recunoscute ca fiind de foarte buna calitate. Lenjerii de pat bumbac de la producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Lenjerii de pat pucioasa, lenjerii de pat 3D 5D PUCIOASA, lenjerii de pat ieftine pucioasa, oferte. Categoria este reprezentata de Ralex Pucioasa – producator roman cu o traditie indelungata in productia lenjeriilor de pat.


Coneltex produce, comercializeaza lenjerii pat modele deosebite, pilote, perne, cuverturi, alte accesorii pentru pat la preturi excelente marca Coneltex. Din când în când nevoia de schimbare se face resimţită intens, indiferent că este vorba despre schimbarea decorului din locuinţa proprie sau.


Imbraca cu totul gratarele patului de lemn, avand o inaltime de cm. Producator de lenjerii de pat si articole textile. Lista producatorilor de lenjerii de pat din Romania.


Lenjerii hotel BRODANK Producator lenjerie pat hoteluri. Lenjerii hotel BRODANK Producator lenjerie .