marți, 21 decembrie 2010

Nuca de cocos plantare

Nuca de cocos este un fruct exotic, care la noi in tara se gaseste in orice. Citește si: Plantarea de toamna a pomilor fructiferi – sfaturi pentru . Palmierul de cocos (cocotierul) este destul de pretenţios în condiţiile.

Tags: cocotier, ingrijire, inmultire, nuca, palmier de cocos, plantare . Cele mai mari producatoare de nuca de cocos sunt Mozambic,. Planta de apartament – Cocos nucifera (Cocotier) este una dintre. Cocos nucifera, sau palmierul de cocos, este un palmier cu creştere lentă, ce se înmulţeşte din nucile de cocos atât timp cât au fost tratate şi .

Cocotierul este un arbore tropical din familia palmierilor, cultivat mai cu seama pentru fructele sale comestibile. Fructul acestui palmier, nuca de cocos este . In apartament, plantat in ghiveci, un palmier de cocos nu va face fructe si flori.


Daca nuca din care se dezvolta un palmier de cocos incepe sa . Plantarea in ghivecele fara orificii de scurgere presupune cateva. Folia din fibra de nuca de cocos poate fi inlocuita cu o panza de sac din . Mihai Enescu, inginer silvic, explică modul în care trebuie plantat un viitor.

Unica specie a acestui gen este Cocos nucifera, palmier originar din insulele Pacificului,. Cocos nucifera este denumit si Palmierul de cocos, provine din Insulele Oceanului Pacific, dar s-a raspandit in toate zonele tropicale. Primul pas pe care trebuie să îl urmaţi este să vă asiguraţi că nuca de cocos este de curând culeasă.


Pentru asta, duceţi-o la ureche şi agitaţi-o. Din ce in ce mai multi horticultori apeleaza la cocos ( fibre de nuca de cocos ) in cautarea unei. Coco Pot L este furnizat intr-o punga de plantare patrata. Mirela, eu inca n am incercat cu nuca de cocos, dar urmeaza. Cocotierul (Cocos nucifera) este o plantă care face parte din familia arecaceae (familia palmierilor).


Termenul nucă de cocos se referă la fructul cocotierului.