luni, 27 decembrie 2010

Plantarea gardului viu minune

Câteva sfaturi la care merită să fim atenţi la plantarea gardului viu minune:. Asta înseamnă mai multă muncă, însă Gardul Viu Minune nu este proiectat.


Dumneavoastra plantati gardul viu nu pentru cateva luni ci chiar pentru o viata.

Gardul viu se planteaza relativ usor si aduce un plus de frumusete gradinii sau curtii casei noastre. Gardul viu se poate planta in jurul curtii sau gradinii pentru a . Sfaturi practice despre gardurile vii - tipuri de plante, plantarea unui gard viu, amenajare, amplasare, ingrijire, udare, taiere, toaletare.


Cum-necum au trecut sau saptamani (nu mai stiu sigur, totusi cred ca saptamani) de la plantarea gardului viu si, iata, incepe sa arate a ceva.

Astazi s-a plantat un gard viu de imprejmuire a parcului de joaca din centru si. Perioada ideala pentru tunderea gardului viu este mijlocul primaverii, iar prima tundere se face la un an, doi dupa plantare, in functie de soi. Ulmus pumila celer, Gardul viu minune, zis si ulmul de Turkestan este o un arbust.


Plantarea se poate efectua numai în perioada în care planta se află în stare . Gard Viu Minune, Sfântu-Gheorghe, Covasna, Romania. Gard viu minune - super rezistent imunitar, cu. Cea mai buna perioada pentru infiintarea unui gard viu este toamna, dupa caderea frunzelor.


Desigur, plantarea se poate face si primavara . Le planteaza unde are nevoie, cresc, mai mult sau mai putin si.

Mirela, si eu am luat in toamna gard viu minune si chiar vroiam sa vad . Eu sunt un beneficiar care si-a cumparat acel gard minune si care este. Flori Gazon si gard viu Tăierea gardurilor vii. LEMN CAINESC - UN GARD VIU SEMI-PERSISTENT - Planta perena,.


Totusi plantarea in umbra deasa va duce la obtinerea unor exemplare subtiri, fara vigoare si cu frunzis redus. Descopera de ce este indicat sa optezi pentru gardul viu minune atunci cand vrei.


Iata ce trebuie sa stii despre plantarea si ingrijirea acestuia!