joi, 9 decembrie 2010

Cand se prinde salcia

Salciile sunt niste arbori minunati, care ies in evidenta prin splendoarea. Imprumutul rapid si usor de accesat atunci cand iti doresti mai mult. Se poate sa-mi spuna si mie cineva cum se planteaza salcia si cand.


Am reusit si eu anul acesta sa prind trei salcii pletoase si duoa salcii . Salcia din gradina vine cu cateva avantaje si poate sa fie in anumite situatii o solutie excelenta pentru drenarea solului dintr-o gradina umeda. Salcia: sfaturi pentru ingrijirea si cultivarea speciilor de salcie.


Ma intereseaza cand se tund salciile japoneze am plantat anul trecut.

Dintre toate plantele, salcia cred ca se prinde cel mai usor. O sa atasez poze cu ele, ca sa-ti faci . Salcie pletoasa, Salcie plangatoare (Salix babylonica) - Inmultire,.


Salcia pletoasa (Salix babylonica) este un arbore a carui inaltime ajunge . Când nu pot răspunde la mobil vă rog să utilizați SMS-ul sau e-mail. CAND SE PLANTEAZA SALCIA,CANDELABRE DE CRISTAL,CANDELABRE,LA CE.


Vechile modele de chiuveta care se prind in perete au cateva avantaje. O salcie pletoasa ar rezista intr-o zona de deal tinand cont ca este un copac. Dupa perindere cand lastari au ajns la 1 15cm ii elimini pe cei de la baza si .