marți, 28 decembrie 2010

Fluturi desenati in creion

Poti sa alegi intreaga colectie de desene cu fluturi si sa creezi un album de planse de colorat de primavara, impreauna cu alte imagini din aceasta sectiune. Incurajeaza-ti micutul sa se joace cu plansele si desenele de colorat cu fluturi.

Pe Qbebe gasesti cele mai reusite si amuzante desene de colorat cu fluturi. Am ales pentru voi modele de fluturasi de diferite dimensiuni si forme.


Sunt convinsa ca vor fi viu colorati sau pictati de catre copii.

Te-ai hotarat ce planse de colorat vei colora astazi? Planse de colorat fluturi in categoria animale. Printeaza paginile de colorat din aceasta categorie sau coloreaza-le online pe plansedecolorat. Am respirat adanc si am intrat in marea de veselie si culoare.


In camera de joaca de la mansarda, scaldata in soare, opt fluturi asteptau sa . Articole despre Desene in creion scrise de mariapopart. Atunci, parca prinzi aripi si poti sa zbori asemenea unui fluture.


Fluturasi de colorat este plansa pe care o aleg astazi. Si nu uitati de acuarele sau creioane colorate. Pentru a face să fie primăvară în jurul tău, colorează toţi aceşti fluturi şi apoi decorează-ţi camera cu ei. Cele mai frumoase jocuri de colorat sunt pe Roli. Desen cu fluture - agenda cu desene in creion si culori, de dimensiunea standard A5- fluture desenat.


Desen in creion cu femeie cu aripi de fluture si floare cu picaturi de roua. Am facut acest desen in creion acum la sediul AAP.