marți, 7 decembrie 2010

Cu ce se curata pielea ecologica

Raspuns: Mai intai incercati cu solutii de curatat canapelele din piele, in functie de tipul de piele (ecologica sau naturala). Am o canapea si doua fotolii din piele ecologica , crem deschis.


Mar 2008cum se sterge pixul de pe piele ecologica?

Iul 2003Intretinere piele ecologicapostărifeb. Cum se intretin canapelel din piele ecologica? Pe mine m-ar fi interesat cum se curata canapelele din piele ecologica.


Sunt galbene si se murdaresc foarte repede.

Solutie pentru curatarea si intretinerea pielii ecologice. Iar cand gasesti si cateva urme de pix pe piele ecologica. Metode ecologice de curatat obiectele din piele. Canapeaua din piele ecologica se curata de minune cu o carpa inmuiata in suc de lamaie. Adriana, ori iei un spray special de curatat pielea, ori frecat usor cu o carpa.


AICI am scris cu ce se ia pixul de pe textile si piele: fixativ, lapte . Citeste acest articol si vei afla cu ce se curata pixul de pe piele ecologica. Canapeaua de piele, frumoasa, eleganta si confortabila are pacatul de a atrage.


Curatarea canapelelor din piele ecologica se poate realiza eficient folosind un sapun.

In primul ran pantofii realizati din piele ecologica trebuie protejati de soare si apa, mai. Curata incaltarile cu o perie speciala pentru pantofi. Pentru canapelele tapitate cu piele intoarsa sau imitatie de piele sunt recomandate aceleasi produse de curatat ca pentru tapiteriile din . Cand curatati o geanta de piele naturala, amintiti-va ca este facuta din pielea unui animal. Gentile din piele ecologica sau vinil se pot curata cu sapun si apa.


Acest tip de scaune poate fi curatat dupa aceea si cu solutii speciale, gen. MIhaela, ai sa razi, insa eu curat canapeaua de pix zugravita de fi-mea in. Cu o canapea din piele am avut si eu probleme, nu s-au curatat . Canapeaua de piele atrage praful si mizeria, insa daca o vei curata in mod frecvent, fara sa.


Zeama de lamaie - pentru o curatenie ecologica. Oferte produse si servicii: solutie de curatat pielea ecologica. Producatori, distribuitori, furnizori - Solutie pentru curatare pi.