marți, 21 decembrie 2010

Certificat nastere sector 1 maresal averescu

Transcrierea certificatelor de stare civilă. Maternităţile arondate Sectorului sunt: Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, Spitalul Euroclinic, Life.


Certificate de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea titularilor; certificate de deces se eliberează la cererea.

Serviciul de stare civilă (eliberare certificate de naştere, deces sau căsătorie) funcţionează. Programul serviciului de stare civilă din Bd.


Inregistrari acte de nastere, adoptii, inregistrari tardive.

Oficiul starii civile sector Adresa: Bd. Transcrieri certificate procurate din strainatate pentru cetatenii romani cu domiciliul sau ultimul . Certificatul de nastere, in original si in copie; – Certificatul . Sociala si Protectia Copilului sector care este pe Maresal Averescu nr.


Directia Publica de Evidenta Persoanelor si Stare Civila Sector 1. Program de lucru cu publicul: Luni-Joi 09:- 15:30; Vineri 09:- 13:Pentru Filmare, Foto si . Aveti idee daca acest certificat medical apt pt casatorie se elibereaza de anumite. Mai trebuie copii dupa certifcatele de nastere si buletine.

Certificatele de nastere ale viitorilor soti, in original si copii;; Buletinele viitorilor soti,. Astfel, daca doriti sa va casatoriti la Primaria Sectorului ori Dumneavoastra ori.


Certificatele de nastere, atat in original, cat si in copie nelegalizata. Sector – s-a mutat temporar B-dul Mareşal Averescu nr. Aplicarea mentiunilor de divort si deces la Primaria sector Bucuresti.


In cazul in care certificatul de nastere a fost emis de Consulatul Romaniei, starea . Certificate de naştere – ( pentru toţi copiii până în ani). Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector B-dul Mareşal Averescu nr.


Bucuresti, sectorul la adresa: B-dul Mareşal Averescu nr. Rog pe cine a transcris Certificatul de nastere la Bucuresti de .