joi, 23 decembrie 2010

Sirop de coarne

Din fructe se face suc, compot, dulceață, gem, sirop, jeleu, marmeladă, vin, lichior,. Sirop din coarne de pădure – Mod de realizare:.


Fructe de padure mai putin populare, coarnele reprezinta un bun ajutor in tratarea crampelor, a bolilor ficatului, parazitilor intestinali, icterulu.

Au, coarne coapte, care se desfac usor de pe sambure, cu aroma aia teribila de n-o poti inlocui cu nimic altceva. Se pun la fiert cu zahărul până se lasă un sirop fluid şi coarnele se înmoaie. Ingrediente: kg coarne un kg zahar litri apa Mod de preparare: COarnele, bine spalate, se pune la fiert - sirop, suc, sucuri, sucuri naturale.


Te-ar mai putea interesa: sirop de cirese, sirop de papadie, prepararea sirop de.

Ingrediente Prune,coarne,cirese sau visine, cite 1g zahar pentru fiecare . Mod de preparare reteta: Alegeti coarne care sunt coapte bine, le. Puneti coarnele cand siropul a stat din clocot, . Pivnita Bunicii online de la eMAG la pret avantajos.


Coarnele sunt fructele speciei Cornus mas, arbust cunoscut sub denumirea populară de corn. Din sucul de coarne se poate prepara un gustos sirop.


Fructe de pădure acrișoare și pline de vitamine, coarnele se culeg la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie, folosindu-se nu . Coarnele sunt o sursă surprinzătoare de provitamina A, Vitamina Bși.

SIROP DE COARNE,SIROP DE TRANDAFIR,VITAMINE COARNE ,SIROP,SIROP DE MUGUR. ALBA SIROP,SIROP SCORTISOARA,PREPARARE SIROP AFI. SIROP DE COARNE,SIROP DE TRANDAFIR,VITAMINE COARNE ,SIROP,SIROP DE MUGUR DE. Ingrediente: cl rom cl suc de lamaie cl sirop de zahar. Amestecul siropului de corne cu miere de albine este varianta care asigură cea mai buna conservare.


Aveti cumva retete de sirop de coarne si gem? Am o promisiune de 5-kg si incerc sa fac rost de retete pana le voi primi.


Coarnele se pretează excelent la gătit și din ele se face în mod tradițional gem, marmeladă, sosuri, dulceață, compot și sirop.