miercuri, 8 decembrie 2010

Proiecte de casa ieftine

Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM147. Peste de proiecte de case mici si peste 20de proiecte de case de toate felurile. Proiecte case parter, case mansarda, case etaj.

Pagini similareProiecte casa moderne si ieftine, proiecte case cu autorizatie, structuri, instalatii. Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu . Alege din zecile de proiecte de case mici disponibile acum.


Pentru o casa mica avem nevoie si de un proiect pe masura, adica un proiect de casa ieftin!

Proiecte case cu mansarda proiecte de case, proiecte de case mici, proiect casa. Oferim GRATUIT Proiectul Casei pentru faza DTAC = economisiti 6Euro. Rate La Dezvoltator – Casa ieftina Parter si Mansarda. Cele mai mici preturi de case la cheie si constructii case ieftine. Casele Mexi sunt case la cheie mai ieftine, case care sunt construite pe structuri metalice, . Casa cea mai buna este cea pe care ti-o permiti.


Un spatiu atat de mare cat sa iti raspunda nevoilor familiale, dar elegant si cochet deopotriva, . Societatea noastra SC VILAGE CONSTRUCT SRL. Proiect Casa Arizona Suprafata construita parter – 1mp NOTA: Casa se .

Indiferent ca va doriti proiecte pentru case mici, cu parter sau doar mansarda, pe site-ul nostru gasesti cu siguranta proiectul potrivit pentru casa ta! Alege un proiect de casa, vila, cabana, garaj sau iti vom face unul de la zero dupa ideeile si schitele tale. Teren cu fundatie + proiect casa Smardan. Pret Promo: 17€ Regim de inaltime: P+M Suprafata utila: 133.


Casa unifamiliala cu doua nivele, avand suprafata construita . Pachete de proiectare Proiect de autorizare (DTAC) – 4Euro Proiectul pentru. Proiectand aceasta locuinta, am avut ca obiect sa concepem o casa ieftina si . Case din lemn ieftine, cu structură uşoară sau din lemn masiv, proiecte casă,Construim case din lemn masiv sau case din lemn cu structura usoara,.


Proiecte casa ieftine pe structura metalica usoara BIHOR ORADEA Alba Arad.