marți, 14 decembrie 2010

Baterie lavoar pe blat

Alegeti din gama noastra variata de baterii de lavoar cu montaj pe blat. Baterie lavoar inalta cu montaj pe blat Spillo, obiecte sanitare, cazi de baie, cazi compozit, cazi otel, cazi acril, cabine de dus, lavoare baie, lavoare compozit, . Baterie lavoar inalta cu montaj pe blat Metalia New, obiecte sanitare, cazi de baie, cazi compozit, cazi otel, cazi acril, cabine de dus, lavoare baie, lavoare .

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria BATERII PENTRU LAVOAR. Preturi pentru BATERII PENTRU LAVOAR de la 4lei. Anul acesta sarbatorim bateriile de baie si bucatarie! Fluminia, Lavoar rotun pe blat, TORO 2.

Fluminia, Ibiza Grande, lavoar pe blat, cm. Novaservis, Metalia 5 baterie lavoar inalta, crom. Grohe, Eurosmart Cosmopolitan, baterie lavoar monocomanda, crom. Baterie de lavoar Grohe Eurosmart Cosmopolitan, inalta pentru montaj pe blat, crom lucios la eMAG, pret avantajos.


Opţiuni disponibile:Finisarea: crom codul: BDD 021M Adaugă în tabel raza de utilizare a scurgerii 1мм nălţimea corpului 1мм Tipul bateriei de montat pe . Lavoar din gama STRADA O pentru montaj pe blat. Acesta are forma ovala si nu are orificiu pentru baterie si nici orificiu pentru preaplin.