joi, 9 decembrie 2010

Duza picurare cu debit reglabil

Picurătoare independente reglabile sau cu autocompensare. Duze picuratoare cu compensare de presiune - autoperforante.


Aceste micoaspersoare cu debit reglabil ce uda pecerc complet sunt livrate gata de montaj.

Acest picurator reglabil functioneaza pe principuil unui robinet. Duza picurare cu autocompensare Drop - Picurator compensare presiune.


Duză standard de mm pentru protecţia împotriva ciocănitoarelor şi pentru . Afla detalii despre Duza picurare reglabila si vezi parerile celorlalti.

Duze reglabile rotative pentru sisteme de irigat rezidentiale. Debitul si raza de udare sunt reglabile in functie de zona pe care dorim sa o .

Debitul de apă poate fi între şi aprox. Cu irigarea prin picurare Micro-Drip-System, cantitatea de apă pentru fiecare plantă. Bublerele sunt folosite pentru irigaţii cu volum de apă redus , sunt reglabile prin . Duza picurare la radacina la preturi promotionale. Conector tub picurare V 16xmm Date tehnice Diametru mm Pentru. Duza adaptor pentru microtub mm Date tehnice Adaptor pentru microtub.


DUZE RAIN BIRD SERIA VAN - CU SECTOR REGLABIL Duze Reglabile pentru. Aceste duze oferă posibilitatea de reglare a unghiului de udare pt. Duza picurare ARISTOTELIS : debitul se poate regla intre si litri pe ora. Duza picurare ALEXANDROS : debitul se poate regla intre si litri pe ora,. Banda (tape) de picurare: are picurator continuu si asigura:. Aspersore cu reglare sectoriala 150-3600+surub reglare dispersie jet:.


Montajul corect a benzii de picurare pentru a nu avea suprize neplacute in momentul punerii sub.