marți, 7 decembrie 2010

Covor cauciuc hornbach

Brico Depot iti ofera COVOR CAUCIUC X 60CM in depozitul din Militari la pretul de 39. Oferim cu livrare din stoc, COVOR CAUCIUC si PLACA TEHNICA CAUCIUC, cu suprafata lisa (dreapta) sau antiderapanta, la preturi avantajoase, din import UE . La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria COVOARE.

Stergator rola alfa 3cauciuc m la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Stergatoare intrare. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria HIDROIZOLATII.


Preturi pentru HIDROIZOLATII de la lei.

Programul magazinelor HORNBACH: Magazin: 08:- 21:Drive In: 07:- 21:00. Persoanele juridice pot intra în magazin de la ora 7:prin Drive In! Peste 3de covoare de diferite dimensiuni și peste 30. Amenajari interior - Covoare, mocheta, parchet, aditivi spume si silicoane, usi si . Oferte produse si servicii: covor din cauciuc antiderapant.


Producatori, distribuitori, furnizori - Covor cauciuc electroizolant an. HORNBACH - Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online.


Dale din cauciuc devin un produs din ce în ce mai popular și în țara noastră. Avem peste 27produse in categoria Camping si Gradina cu preturi de la 0.

Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!