vineri, 24 decembrie 2010

Inchidere punct de lucru anaf

Pentru desfiintarea punctului de lucru aveti urmatoarele obligatii: 1. Astfel, la dosarul de inchidere a unui punct de lucru, sunt necesare urmatoarele documente: certificatul constatator care a fost .

Declaraţia se completează cu ocazia înfiinţării punctului de lucru. Daca pentru inregistrarea si autorizarea unui punct de lucru, societatea.


Inregistrarea si radierea la MFP a punctelor de lucru fara atribuire de.

Extragere memorie la inchiderea punctului de lucru la ANAF si ONRC. Buna ziua, stie cineva ce acte trebuie depuse la AFP in Bucuresti pentru a inchide un punct de lucru care nu a avut cod fiscal separat de sediul . Documente necesare infiintare punct de lucru UPDATE: Citeste aici articolul din 20despre actele necesare si procedura de DESCHIDERE . In cazul in care doriti sa va oferim servicii pentru inchidere punt de lucru, la Registru Comertului Bucuresti sau Registru Comertului Ilfov aveti . Declararea noului punct de lucru la ANAF.


Al doilea pas consta in declararea acestui nou sediu secundar la ANAF. Deschidere punct de lucru la Registrul Comertului: acte necesare, etape,. Financiară de care aparține vechiul punct de lucru, prin deplasare la. De la ANAF veți primi un Proces verbal de predare memorie fiscală.


Decizie Asociat Unic pentru închidere punct de lucru . Formularele 0şi 0de la ANAF au fost actualizate în 20în. Sediul secundar sau punctul de lucru(dupa vechea terminologie), este.