vineri, 17 decembrie 2010

Draperii sophia

Personalizăm materialele în funcție de modelul clientului, ne jucăm în orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magneții perdelelor, . Ai modele variate atât pentru perdele, cât şi pentru draperii. Franciza Sophia Cluj vă oferă colecții de draperii și decorațiuni textile gata confecționate și la comandă.

Acum are o afacere cu perdele, draperii şi obiecte decorative din ţesături,. India, sub marca Sophia Incredible India. Decor Sophia: Draperie Cambridge Twill roz-maro.


SOPHIA - DECORATIUNI CU PERDELE SI DRAPERII.

SOPHIA prezinta noua colectie de perdele si draperii cu teme florale si decorative, punand accent pe. Franciza Sophia te așteaptă cu perdele și draperii de colecție, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care îl poartă.

Sophia este o companie originara din Iasi, care s-a extins si in afara. Taguri: amenajari interioare, Sophia, tesaturi, perdele, draperii, tapiserii, . Brandul Sophia se remarca printr-un stil personalizat readucand la viata un interior prin stralucirea si eleganta designului.


In magazinele Sophia gasesti colectii de perdele si draperii de colectie, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care il poarta, . Te asteptam cu perdele și draperii de colecție, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care îl poartă. Anamaria Ştefan, proprietara companiei Sophia: Viaţa de.


Anamaria Ştefan este proprietara Sophia - o afacere cu perdele, draperii şi obiecte . Draperii spectaculoase, cu imprimeuri moderne, clasice sau cu flori. Ideale pentru a decora livingul sau dormitorul, dar şi pentru tapiţarea scaunelor sau a . Perdele, Draperii, Galerii Metalice pentru Perdele si Draperii, ciucuri, brose, sine pentru perdele, perdele decorative, storuri si draperii romane, accesorii perdele . Magazinele noastre te așteaptă cu colectii de perdele și draperii , materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care îl poartă, fețe de pernă, . Promoție valabilă în magazinele Sophia până la iunie 2016.