marți, 14 decembrie 2010

Extra garantie beko

Pentru activarea garantiei extinse de la Beko, accesati aceasta pagina si completati formularul de inregistrare in termen de de zile de la achizitionare. Beko iti ofera acum extragarantie pentru o mare parte din aparatele electrocasnice. Intra pe site si vezi daca produsul achizitionat de tine este inclus in .

Afla care sunt conditiile pentru a te putea inscrie in campania. Act aditional la Regulamentul Electrocasnice ingenioase cu ani garantie, de la Beko.


Electrocasnice ingenioase cu ani garantie, de la Beko”. Pentru a beneficia de extragarantie, cumparatorul final trebuie sa pastreze certificatul de garantie original, Cardul de garantie extinsa Beko si .

Electrocasnice ingenioase cu ani garanţie, de la Beko”. Format formular înregistrare online pe WWW. Masina de spalat Beko WMB 51031PT, 10Rpm, Clasa A+, kg, Display, Alb la. Noile conditii de extra-garantie sunt oferite GRATUIT de catre Beko in . Electrocasnice ingenioase cu ani garantie.


Cumperi extra-ingenios si ai ANI GARANTIE de la Beko! Beko ofera ani garantie pentru orice masina de spalat rufe sau masina de spalat vase achizitionata.


De fiecare data cand mergi la shopping, indiferent de ce iti doresti sa cumperi, increderea ta in brand si implicit in calitatea produsului este . Noile conditii de extragarantie sunt oferite gratuit incepand cu data de mai 2012.

CUMPERI EXTRA-INGENIOS SI AI ANI GARANTIE DE LA BEKO! Acum, Beko iti da un argument in plus pentru a-ti intari increderea in performantele . Transmiterea “Cardului de garanţie extinsa Beko” se va efectua de către Organizator, în.


Tehnologia cu lumina albastra Smart Blue de la Beko iti ofera o functie . Campania este organizată şi se va desfăşura În toate magazinele din România care comercializează . Pick-up return Garantia produselor. Cumperi extra-ingenios si ai ANI GARANTIE de la Beko. This Pin was discovered by Petruta Gruia.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.