vineri, 24 decembrie 2010

Living cu bucatarie deschisa

In ultimii ani, s-a remarcat cresterea tot mai accentuata a popularitatii bucatariilor amenajate in regim open space, deschise spre living. Covorul ar trebui si el sa fie in nuante deschise.


Bucatarie deschisa cu corp insula catre living.

Observa faptul ca peretele este colorat in nuanta apropiata de cea . De exemplu, dacă înaintea acestei transformări bucătăria era decorata în nuanțe de galben și verde, iar în living predominau piese de . Pentru bucatariile deschise, hotele sunt obligatorii. Trebuie sa fie performante, astfel incat aromele din bucatarie sa nu treaca in living.

Idei de amenajare pentru bucătării deschise spre living. Bucătăria este spaţiul central ale vieţii de zi cu zi. Amenajarea acesteia necesită multă atenţie, deoarece . Pentru detalii despre preturi si proiecte personalizate va rugam sa.


Au dispărut și acum am și eu în apartament un open space ce înglobeaza Hol de intrare, living, dinning și bucătărie. In cele mai dese cazuri oamenii prefer ca bucataria sa fie separata de restul incaparii, dar in cazul unei bucatarii deschise catre living, lucrurile .