joi, 16 decembrie 2010

Cuptor topit metale pret

Oferte produse si servicii: cuptor topire metale. Producatori, distribuitori, furnizori - CUPTOR PENTRU TOPIRE METALE, CU.


CUPTOR ELECTRIC PENTRU TOPIRE METALE PRETIOASE : - temperatura maxima 1100.

Echipamente de topire; - Cuptoare transporter; - Cuptoare de revenire. Informaţii despre preţ: Pentru detalii vă rugăm accesaţi oferta de preţuri. Functionarea furnalului de topit aluminium.


Microcuptor pentru topire metale 1250grade - Microcuptor de tip hot pot pentru topire.

Cuptoare pentru topirea metalelor neferoase. Set de doua cuptoare portabile, pentru topit si turnat metale si aliaje, cu accesorii! Cuptor de topire prin inductie de frecventa medie - profimach. Cuptoare de procese termice: ardere - calcinare - topire - turnare - cocsificare - incinerare - lipire - sinterizare - dehidrogenare. Cuptor electric pentru topit metale - Au, Ag, Al, Cu.


Cuptor de analiza cu program soft-ware pentru analize metale pretioase seria. Comanda si cumpara Cuptoare inductie de topire, la un pre avantajosprin.


Mergi înapoi la cetegorii Sobe si echipament de topire de metale si aliaje. Vreau sa-mi fac un cuptor electric de topit zinc, aluminiu, alama, bronz,.

Kanthal isi pierde o parte din proprietati. As dori sa construiesc un cuptor electric cu creuzet pentru a topi Cu si.


Atentie insa , documenteaza-te foarte bine pentru ca NU e de joaca cu metalele in . Cerințele topirii și testării metalelor prețioase necesită cuptoare special proiectate.