miercuri, 22 decembrie 2010

Trandafiri pitici inmultire

Mulți dintre noi avem acasă sau am primt cadou trandafiri pitici. Dar avem impresia că ei trebuie să fie exact ca cei din glastră, adică mereu . Trandafiri pitici de Ghiveci - Apartament (Rosa chinensis minima): Ingrijire, Inmultire, Udare, Pastrare iarna, Pamantul, Taierea, POZE.

Inmultirea trandafirilor nu este dificila, trebuie doar sa alegem. Insa un trandafir pitic, decorativ ( cei mici n-au miros) pot fi crescuti in ghiveci.


Trandafirii pitici sunt versiuni la scara redusa a celor obisnuiti si pot fi cultivati cu usurinta in interior. Inmultirea trandafirilor pitici in ghiveci.

Cu dimensiuni de - cm trandafirii pitici au flori cu forme si culori variate si un. Inmultirea se face prin butasi semilemnificati pe care ii puteti inradacina in .

Această metodă merge perfect la trandafiri urcători, la cei pitici și la trandafirii de . Cunoasteti metoda inmultirii trandafirilor prin butasi ingropati vertical si acoperiti cu sticle de plastic. Eu insa acasa la tara am pus trandafiri cu radacina cumparati de la florarie sau bazar pentru ca nu am.


Cei pitici, pot fi plantati la o distanta de 40-cm intre ei, teahibrida 80-1cm,. Inmultirea prin butasi se aplica doar anumitor specii de trandafir. Astfel se obtin trandafirii pitici, din portaltoi de maces cu talie mica. Soiuri de trandafiri de mici dimensiuni, care se comportă bine în ghiveci şi rezistă în. Butăşirile se fac in vitro, doar de profesionişti. Va prezentam in continuare ce tipuri de trandafiri pitici puteti sa.


Trandafirul inmultit prin butasi special pentru cresterea in ghiveci a devenit. In secolul trecut, in Franta se cultivau in ghivece trandafirii pitici . In ciuda gingasiei si marimii lor, trandafirii pitici sunt niste plante extraordinar de rezistente. Dar uite ca la inceputul primaverii, mini trandafirii se afalu intr-o stare intacta spre. Bananierul (musa) - inmultire si transplantare.


Putem intalni trandafiri pitici, trandafiri cu inaltime medie de 6-m, trandafiri de 00-m, trandafiri. Nu exista o inmultire prin inmugurire si imbobocire.