joi, 9 decembrie 2010

Ce este micropercal

Lenjeriile de lux au devenit foarte populare in ziua de astazi, mai ales in conditiile in care studiile arata ca ne petrecem o jumatate din viata in . Intrebari despre asternuturile din bumbac - Bumbacul este o fibra naturala care produce o fibra puternica, subtire, perfecta pentru a face o . Avand in vedere ca jumatate din viata o petrecem in dormitor, este .

Tipuri de tesaturi intalnite la lenjeriile de pat. Tesaturile cele mai intalnite in cazul lenjeriilor de pat sunt: satin, jaquard sau damasc, ranforce, percale si creton.


Cuvantul “percale” deriva din cuvantul persan “pargalah”, care inseamna zdreanta. Insa aceasta lenjerie de pat percale nu are nimic in comun .

Cauti o lenjerie de pat de calitate si sa o achizitionezi online? Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru percal din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, DN, MDN '0 . Cumpara Lenjerie de pat percale Ralex Pucioasa RX P, XXL online de la eMAG la pret avantajos. Ne dorim ca dormitorul nostru sa arate cat mai cool, dar in acelasi timp sa putem avea un somn profund si odihnitor.


Mos Craciun – 1lei si transport gratuit!