luni, 20 decembrie 2010

Piatra alba rotunjita

Preturi valabile pentru depozitul Sohodol Alba. Granulatie piatra rotunjita:- 2-cm:alb,rosiatic si gri(marmura si granit).

Spalturi marmura rosiatica Spalturi - marmura alba Spalturi marmura galbena. Termenul ''Pebble'' inseamna piatra decorativa granulata ce este antichizata (rotunjita) pentru a fi folosita in scop decorativ in gradini. Vind piatra din marmura alba pentru decorat gradini .

Granulatii: 0-1cm; 1-2cm; 2-4cm; 4-8cm; 8-13cm, 13-25cm. Marmura rotunjita alba 60-mm kg la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Piatra decorativa. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PIATRA. Marmura rotunjita verde 30-mm kg la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Piatra Ornamentala Alba Rotunjita - Lei In Stoc, Decoratiuni, Decoratiuni gradina. Vand pietricele de marmura folosite pentru amenajarea spatiilor la exterior. Comercializam pietris decorativ pentru amenajarea gradinilor,deasemenea se poate pune in jurul soclului impotrtiva murdariei,piatra este alb . Un colt al gradinii vreau sa-l amenajez cu piatra concasata sau piatra naturala alba rotunjita.


Suprafata pe care doresc sa o amenajez este . Curatata si rotunjita pentru evitarea ranirii pestilor. Excelent pentru ornarea acvariului marin sau cu cichlidae africane. Comercializam pietris decorativ pentru amenajarea gradinilor,deasemenea se poate pune in jurul soclului impotrtiva murdariei,piatra este din marmura alba si .