joi, 2 decembrie 2010

Pensiunea wolf sibiu

Pensiunea Wolf este situată în Sibiu, la 5m de Piața Mare. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit. Pensiune Wolf is located in Sibiu, 5metres from Great Square.

All rooms are fitted with a TV with satellite channels. Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului.


Pensiune Wolf is located in Sibiu, 16feet from Great Square and 13feet from Bridge of Lies. Casa de vacanță Wolf`s House Gura Raului.

Cazare România; ; Zona Marginimea Sibiului; ; Judet Sibiu; ; Gura Raului; ; Cazare Gura Raului; ; Casa . Pensiunea Wolf se afla in Sibiu, la 5m de Piata Mare. Proprietatea accepta animale de companie si ofera WiFi gratuit.


Featuring free WiFi and a terrace, Pensiune Wolf offers pet-friendly accommodation in Sibiu, 5metres from Great Square. Carl Wolff RO - 5501Pedagogilor 3- Sibiu Tel. Antrec arranges rooms in pensiune-style accommodation in the countryside from lei per.


Rezervari Cazare Hotel Wolf Bran-Moeciu la PRETUL MINIM GARANTAT. PLATA DIRECT LA HOTEL, fara carte de credit !

Hotel Wolf Bran-Moeciu - oferte de sezon - Hotel Wolf este situat pe valea Branului, intre masivele Bucegi si Piatra Craiului, la km. Hotelul WOLF reprezinta locul ideal pentru o vacanță la munte, pentru un training de firmă sau pentru odihnă în tranzit . Super oferta cazare + OFF-ROAD BRAN la Pensiunea Oana Boutique!


Hotelul WOLF reprezinta locul ideal pentru o vacanță la munte, pentru un training de firmă sau pentru odihnă în tranzit. Este o unitate turistică nou construită . Bowling Wolf a venit in intampinarea solicitarilor clientilor fiind singura locatie din zona destinata in special petrecerii placute a timpului liber, fiind accesibil atat . Hotel Wolf este clasificat cu stele de confort si este situat la 500m de centrul Aradului.


Hotelul dispune de camere duble, parcare proprie, sala de fitness, bar propriu, sala de conferinta cu o capacitate de 1locuri.