vineri, 3 decembrie 2010

Policolor culori

Notă: Alte mii de culori disponibile: Cartela IRIS Cartela . Inspiră-te din schemele de culori pe care le-am creeat special pentru tine. Clic pe o schema pentru a o vizualiza în “Virtual Painter”.

Pantone, institutul care desemnează culoarea . Creăm rețete și le testăm până când acestea ajung să fie așa cum ni le dorilavabile, . Vopsea lavabila POLICOLOR Spor Interior se poate livra ca atare sau colorat intr-o gama variata de nuante pastel conform cartelei IRIS. Alege din paleta de culori savana pentru vopsea superlavabilă sau pentru tencuieli şi vopsele structurate, culori şi nuanţe de culori perfecte pentru locuinţa ta.

Policolor lanseaza cel spotul TV pentru SPOR Test Culoare - cel mai modern instrument de promovare. Poti gasi culoarea care iti place accesand pagina Cartela de culori IRIS (nu uita de realitate) sau cere Cartela Iris in orice magazin Policolor - Casa culorilor. Cu acest prilej, clientii magazinelor Policolor din Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara vor beneficia de reduceri la toate produsele nuantabile in . Descriere: Pret Vopsea lavabila Policolor - Spor Interior.


PALETA POLICOLOR,PALETA CULORI VOPSEA,PALETA CULORI LAVABILA,PALETA CULORI,PALETA CULORI VOPSEA LAVABILA,PALETA DE CULORI . Concursul de creație Culorile României la Constanța, ediția 201 este pe cale să. Primăria Municipiului Constanța și Policolor.


Campania Culorile României își propune să susţină proiecte artistice originale. Culorile României în Constanța – Vapor 1.

Policolor invită personalităţile care folosesc culoarea în viaţa profesională să intre în Clubul Ambasadorilor Culorii, parte din proiectul Redescoperă culorile . Istorie În nordul îndepărtat al României, la graniţa dintre Maramureş şi Bucovina, stă pitită între munţi o comună a cărei istorie . Promotii la produsele Policolor - cadou amorsa, test de culoare, trafalet, pensula sau bait - Promotii produse in ProIDEA cataformatii produse - 2014.