luni, 4 mai 2009

Plectranthus ingrijire

Genul Plectranthus cuprinde circa 2de specii care pot avea un aspect fie tarator si de mica inaltime, fie de tufa ramificata, erbacee sau cu tulpini lemnoase, . Ea rezistă în aer uscat şi când lipseşte ocazional apa la rădăcini şi uneori, înfloreşte. Ciupiţi vârfurile tulpinilor, ocazional, pentru a creşte ca o .

Cine s-ar fi gândit că pe lumea asta există o plantă care ține țânțarii la distanță? Ei bine, uite că există, dar mai mult poate fi folosită și . Mai putin cunoscuta la noi, Plectranthus merita sa fie extinsa deoarece.


Plectranthus se inmulteste extrem de usor prin butasi de lastari.

Amenajari gradina Aranjamente de interior Cultivare si ingrijire Fertilizanti, ghivece. PLECTRANTHUS - Este o planta pletoasa, foarte rezistenta chiar si la cele mai. Ingrijire Nu necesita in mod expres pulverizarea cu apa, udarea se face . Plectranthus coleoides (genul Plectranthus), originara din Australia, prezinta. Ingrijire: usoara Rezistenta la ger: zona (-3° Celsius) Solul: moderat in fertilitate, bine drenat, dar vara. Denumire oficiala: Plectranthus coleoides 'Variegata'.


Plectrantus(Plectranthus coleoides) – Iedera suedeza. Este o floare atractiva prin frunzele sale colorate in nuante de verde si alb.


Pot fi plantate in cosuri suspendate sau ca o acoperire a solului.

Nimeni nu stie sa imi spuna cum se numeste, asadar nu stiu nici daca are nevoie de ingrijiri speciale. Rezista si la neudari dar nu timp indelungat insa nici pamintul prea ud sa nu fie. Garoafe curgatoare, ghiveci de cm; Glechoma (curgatoare), ghiveci de cm; Plectranthus (tantarica), . Plectranthus coleoides a2” by Jerzy Opioła – Own work. PETUNIILE-flori usor de ingrijit in multitudini de culori.


Surfinia se impun foarte bine langa plectranthus (Plectranthus coleoides) si iedera. Cum să crească lumânare - plectranthus australis? Având frunzele aurii este ideală în compoziţii în jardinieră.


Denumire ştiinţifică: Sasha Plectranthus. Perioadă de plantare: început de Aprilie .