vineri, 22 mai 2009

Diego cluj orar

In magazinul DIEGO Cluj Napoca Va asteapta o diversitate larga de parchet laminat, covoare, mocheta, covoare PVC, tapet, perdele, draperii si accesori. PVC, pardoseală LVT, mochetă, perdele şi draperii, galerii, tapet.


Cele mai bune oferte din catalogul Diego din Cluj-Napoca: descopera toate produsele la reducere, oferta Diego si ofertele speciale.

Informatii despre magazinele si centrele de vanzareDiego din Cluj-Napoca. Mobila Diego in Cluj-Napoca - programul de lucru, telefon si adresa magazinelor.


ADRESA: Piata Mai nr 4-Clujana Cluj-Napoca, Cluj DESCRIERE: Decoratiuni Interioare (Vanzari) TELEFON: 0264437023. Diego Mai Cluj: Afla de promotiile la mochete!

Adresa, informatii de contact casa si gradina Diego, programul de functionare si orarul de lucru Diego Coratim . Diego Cluj comercializeaza cu amanuntul produse de amenajari interioare: corpuri de iluminat, parchet si pardoseli, mocheta si covoare, tapet, . Cluj-Napoca, Telefon 0240cu Orar, Indicații rutiere şi Produse. Găsește orarul pentru Diego Cluj Napoca în Piaţa Mai Nr.


Cluj-Napoca și verifică alte detalii, precum hartă, numere de telefon sau website.