marți, 5 mai 2009

Cort cabina dus

Cort cabina montabil in secunde: despachetati, aruncati in sus, fixati. CEA Mai SPATIOASA Cabina dus, vestiar sau cabina pentru toaleta.

Rulote de vanzare noi si second hand , accesorii rulote. CEL MAI SPATIOS CORT DUS DE PE PIATA(INALTIME 220CM,LATIME LA NIVELUL UMERILOR 100CM).


CEL MAI SPATIOS CORT DUS DE PE PIATA(INALTIME 220CM,LATIME LA NIVELUL UMERILOR 100CM).

Cabina dus, vestiar sau cabina pentru toaleta. Cort pentru duș Cabina - din categoria Corturi suplimentare, 2RON. Automată cort schimbarea cabină de duș î. Vand Cort Dus Camping, Pret: 1ron, Data: 01.


Descriere anunt: Cabina dus, vestiar sau cabina pentru toaleta.

Materia:Oxford polyester impermeabil 190d. Saculet accesorii: carlige+funii pentru fixare. VW Transporter, Ducato, Transit, Vito etc.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CORTURI. Cumpar wc portabil si cort pentru dus exterior. Unde ati vazut corturi exterioare pentru dus?


Avem peste produse in categoria Camping cu preturi de la 3. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o. RULOTA ARE PAT DUBLU PENTRU ADULTI SI COPII, CABINA DE DUS, WC . In cazul in care ti-ai amplasat cortul intr-o zona faimoasa pentru vizitele pe.


ACCESORII-cort exterior pe schelet metalic,ceas butelie,rezervor apa+pompa apa,roata de rezerva,manivela cric. Se asigura transportul la domiciliu(contra-cost) . Crosconstruct ofera containere tip 2pentru toate tipurile de transporturi, oferind servicii atat de inchiriere cai si de vanzare de containere pe tot teritoriul tarii.