luni, 25 mai 2009

Mobilier horeca

Magazinul online EVO Horeca este furnizor specializat de mobila pentru locatiile de tip horeca. Mobilier horeca personalizat - mii de produse profesionale. Fabrica de mobila de lemn masiv de fag,va propune o gama larga de produse mobilier horeca, mobila restaurant, fotolii cafenea, oferte de mese din lemn, .

Produse mobilier HORECA:mobilier cafenele si mobilier restaurante. Portofoliul Parla cuprinde o gama larga de: scaune din lemn, scaune din metal, canapele, . TRENDfurniture va ofera mobilier profesional Horeca, mobila la comanda si amenajari restaurante, mese, scaune, scaune bar, scaune conferinta, mobilier . Scaune, fotolii, mese si canapele pentru locatii de tip HoReCa.

Mobilier resturant, cafenea, terasa, baruri, cluburi, scolar si comercial. Ai 4oferte pentru Mobila HORECA, cu preturi bune, Lei. Cumpara Mobila HORECA cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Mobilier horeca pentru restaurante: scaune si mese, pentru interior si terasa.


Realizăm mobilier HORECA din lemn masiv, mobilă la comandă pentru cafenele, baruri, pub-uri, bistro-uri, restaurante, hoteluri.