vineri, 29 mai 2009

Prajitura la microunde fara lapte

Checul la cana, preparat in cuptorul cu microunde. Pui cana in cuptorul cu microunde pentru minute. Prajiturile in cana sunt gata in cateva minute si sunt la fel de pufoase si delicioase ca.

Adauga sosul de mere, marul ras, apoi uleiul, laptele si extractul de vanilie,. Descopera si doua retete de prajituri simple, fara coacere!


Rețetă Pizza cu blat de paine, la cuptorul cu microunde. Puneti tava la cuptorul cu microunde pentru minute, cand se termina timpul o .

Crema cu lapte si unt rapida (la microunde). Ma gandeam sa incerc fara sa mai pun cacao dar sa pun un pic de . O prăjitură rapidă din familia checului, coaptă în cană, la microunde, gata pentru a fi servită alături de o cafea sau o cană cu lapte.


Puteti servi la micul dejun alaturi de un pahar de lapte, la pranz alaturi de ciocolata topita, . Astazi vom face o prajitura foarte delicioasa si simpla cu ajutorul cuptorului cu microunde. Bagati cana timp de ~de secunde la microunde (1100W).


Se introduce cana in cuptorul cu microunde si se coace la minute. O prajitura simpla si fara pretentii, dar foarte gustoasa, prajitura cu nuca si capuccino a fost pe gustul intregii familii asa ca o recomand cu . Chec la microunde reteta gata in minute.

Soluţia: Checul la cană preparat în cuptorul cu microunde! Punem cana în cuptorul cu microunde timp de minute la 8W sau 3. Cea cu lapte se absoarbe putin in jur, si ramane topita fara sa se . Mug cake sau prajitura la cana reprezinta desertul rapid pe care il puteti.


Important este ca laptele sa fie la temperatura camerei sau sa-l incalziti usor, la fel si ouale. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul . Adaugati pe rand linguri de ulei si linguri de lapte, amestecand din nou.


Mug cake este o prajitura care se face intr-o cana sau un castronas, la microunde. Aceasta reteta de lapte de pasare este alternativa metodei. Pofta buna la lapte de pasare la microunde!