miercuri, 6 mai 2009

Masca cada cu depozitare

Trei dulapuri modulare rabatante pentru produse de toaletă şi accesorii de baie sunt construite în masca de cadă pentru depozitarea tuturor şampoanelor, . Masti pentru cada la reducere si in promotii.

Vezi masca pentru cada la cel mai bun pret. Masca Frontala Gri cu Depozitare pentru Cada Cersanit Smart 160.


Masca - mobilier pentru cada, cu spatiu de depozitare, usor de manevrat, avand o suprafata impermeabila si este rezistenta la apa.

Cada poate fi completată cu mobilier dedicat alb (S568-024) sau gri (S568-025) şi mască laterală (S568-028). Masca mobilier cada Smart 1alba S568-0la cel mai bun pret acum la. Permite accesul la zona de sub cada, pentru un extra spatiu de depozitare, sau . Fie ca alegeti o masca pentru chiuveta, adica o piesa de mobilier care sa o. Si, pentru ca tot vorbim de cada, exista modele cu cel putin o . Masca forntala pentru cada Rosa de 1cm de dreapta.


RIHO Masca frontala Riho pentru cada colt 140x1cm model Atlanta. Cada de baie cu spatii de depozitare in masca . Iată câteva idei de depozitare foarte creative și practice pe care le poți pune și tu în aplicare! Cada de baie cu spații de depozitare în mască . La Brico Depot gasesti mobilier diversificat pentru depozitarea tuturor lucrurilor tale din baie.


Personalizeaza-ti baia si alege stilul care te defineste!