marți, 26 mai 2009

Preturi sobe teracota second hand

Anunturi sobe din teracota - sobe din teracota. Soba teracota - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Ai 1oferte pentru Sobe, cu preturi bune, Lei.


Vand soba de teracota secon hand in stare foarte buna,cu usi ,gratar,cos,caramiz. Vind soba teracota portabila de incalzit pe rinduri cu o plita micuta cu un och. Pret: 3lei Soba de incalzit Blist model Economik LM poza .

Vinde cu un anunt gratuit sau cumpara aragazuri, sobe, plite electrice, plite. Uz casnic, Aragazuri - Sobe, Vand soba de teracota , imaginea din 2. Pe langa soba din poze, mai este inca o soba asemanatoare tot cu cahle (acelasi pret).


Curtea de Arges : Vand sobe de teracota premontate pe. Targoviste : teracota second hand stare f buna soba a fost facuta o singura data s. Comparati preturile magazinelor online la Soba gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Sobe din magazinul preferat. Sobe - pret mic negociabil livrare super rapida. Vand soba teracota in stare foarte buna ,arata impecabil. Anunturi noi cu sobe teracota second hand. Vand sobe teracota montate si premontatea pret de producator.


Sobe teracota de la producatori directi prezenti pe Bizoo. Anunturi sobe teracota second hand - de vanzare - vand sobe. Preturi de la 7ron - 13RON GARANTIE LUNI!


Vand sobe de teracota cu randuri , second-han functionale, in stare buna. Contact Tutun vrac Produse agricole Utilaje agricole Auto Termeni si conditii Anunturile .