vineri, 29 mai 2009

Cositoare rotativa motocultor second hand

Cositoare cu discuri rotative pentru motocultor cu fulie laterala. Motocultor de 5cp+cositoare rotativa la schimb cu remorca auto. De vânzare utilaje agricole cositoare rotativa pt motocultor.

U6împreună cu cositoare rotativă şi greblătoare. Cumpara cositoare la preturi accesibile de pe m. Afla mai multe despre o cositoare rotativa pe care o poti monta la mai multe tipuri de motocultor 750!


Motocultor Gardelina cu cositoare rotativa (A01006171).

Oferte COSITOARE MOTOCULTOR SECOND HAND - Vanzari, Cumparari, Servicii, Inchirieri.

Sfat achizitie cositoare rotativa - cositorile astea rotative nu se. Germania Vand cositori rotative 2nd hand Germania: 1. Cositoare dupa motocultor : - sisitem tip disc; - disponibila cu fulie sau cardan; . Introducere MOTOCOSITORI Motocositori cu tambur rotativ.


Anunțuri de Cositori care corespund căutării dumneavoastră: Cositori noi și de ocazie de vânzare. De ocazie - în stare foarte bună - Cositoare.


Vand motocultor profesionalnou8cp+plug, freză, cositoare, plantato. Motocultor Gardelina Diesel 1100CE WM +cositoare. Utilaje agricole second hand pe buletinulauto.


CP Latime de lucru cm Viteze - inainte Sistem cosire tambur rotativ. Motocultor BSR 1100C cu cositoare rotativa cu priza de putere . Motocultor Pro Series 75 CP + roti cauciuc, plug, rarita.


Motocultor Pro Series 10CP cu roti, benzina, 2cc.