joi, 28 mai 2009

Tigaie fonta 28 cm

Oti Tigaie din fonta pura, diametru cm, maner fonta, inductie. Tigaie din fonta cu interior emailat Peterhof PH-15749-Diametru cm Inaltime 5. Vasele din fonta sunt potrivite pentru majoritatea tehnicilor de gatit, fie ca vorbim de prajire, gatitul la foc mic sau in cuptor.

Cu aspect şi comportament solid şi de încredere, tigaia de fontă cu ciocuri. Disc fontă 28cm pentru aragaz sau plite inducţie DC01. Din fontă; se încălzeşte uniform şi reţine căldura mult timp; mâncarea se rumeneşte.


Poţi ridica tigaia cu ajutorul mânerelor.

Tigaie grill din fonta cm - Ronneby Bruk de la Fimax Trading Srl. Tigaie grill Peterhof, cm, interior fonta de la Just Shopu Srl. Tigaie din fonta pura KingHoff diametru cm maner fonta inductie.


Tigaie grill de fonta 28cm Peterhof PH1542928. Tigaie grill Peterhof, cm, interior fonta, cel mai mare mister al unei tigai de fonta este distributia uniforma a caldurii mancarea fiind gatita gradual si uniform.


PETERHOF Tigaie din fonta interior emailat cm (PH-15749-28). Tigaie fonta Peterhof PH 15749-28Pentru bucatariile ce se doresc a fi utilate complet . Tigaie fonta Peterhof PH 15749-28Pentru bucatariile ce se doresc a fi utilate complet punem la dispozitie produsul Peterhof PH 15749-28.


Cea mai buna oferta pentru tigaia de fonta cm x cm RUSTICA Kruger.

Ceaun din fonta pura KingHoff, capacitate litri, diametru cm, capac fonta. Tigaie grill din fonta cu exterior emailat Peterhof, diametru cm, maner fonta, . Dacă vrei o tigaie pentru clătite, alege una plată, cu marginile drepte,. Tigaie din fonta cu maner din lemn cu diametrul de cm , ideala sa gatiti pe toate sursele de gatit inclusiv cele prin inductie. Tigaie adanca din fonta naturala, cu maner din inox.


Manerul din inox este gol in interior si nu se incalzeste in timp ce folositi tigaia. Material fonta, cu maner realizat din otel inoxidabil. Favorizeaza dispersia optima a caldurii, ideale . Tigaie 26x26cm, material din fontă, mânere metalice integrate, capacitate 2.