miercuri, 20 mai 2009

Certificat de performanta energetica a cladirii

Certificatul de performanta energetica (CPE) este un document tehnic cu caracter informativ care atesta performanta energetica a cladirii, . De la februarie, certificatul de performanță energetică trebuie să fie afișat, la loc accesibil și vizibil publicului, și pentru clădirile de birouri, clădirile de . Este obligatoriu sa detineti un certificat energetic pentru cladirile care se.

Certificatul de performanta energetica (numit si certificat energetic) este un document . Proprietarii vor fi obligaţi să aibă, de vineri iulie, certificatul de performanţă energetică a clădirilor atunci când vor vinde sau închiria un . Performanţa energetică a clădirii se exprimă . Pretul intocmirii unui Certificat de Performanta Energetica in Bucuresti pentru o.

Certificatul energetic (Certificatul de Performanta Energetica) este un. Certificat atestare de performanţă energetică Data. Certificatul energetic reprezinta un document obligatoriu pentru cladirile sau.


Certificatul energetic este un document tehnic, oficial, cu caracter informativ, care atesta performanta energetica a cladirii, precum si incadrarea cladirii intr-o . Printre prevederile actului normativ se disting şi aspectele referitoare la certificatul de . Certificatul energetic este obligatoriu pentru orice proprietar sau. Certificatul de performanţă energetică, denumit în continuare certificat, se elaborează pentru:.


Certificatele pentru categoriile de clădiri prevăzute la art. Proprietarii de clădiri au obligația de a prezenta certificatul de performanță energetică .