marți, 12 mai 2009

Tablii de cap de pat pret

Mobexpert pat, 156x204cm, tablia inclusa maro Anderson Livrare rapidă din. Mobexpert ansamblu cu pat 140x2cm alb Moon Livrare rapidă. Uneori specificatiile sau pretul pot fi eronate.

Pat dublu dormitor, 2x 2cm, cu tablie si polite laterale. Pat mare din lemn, tablia capitonata, lada cu noptiera.


Tăbliile sunt o modalitate grozavă de a adăugă o notă distinsă, personal patului tău şi întregului dormitor.

Comparati preturile magazinelor online la Paturi, rame de paturi gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin. XL Cadru pat metalic, picioare din lemn, 1x 2cm (60688).


Tăblia decorată cu nasturi radiază numai farmec clasic. Daca esti in cautarea de tablii de cap de pat, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania.


Vom contacta toti furnizorii existenti pentru tablii de cap de pat si iti . Paturi - Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice. Si pentru ca am ajuns la capitolul „pret” trebuie sa-ti dau o veste.


Dan în Pret consolidare constructie Prahova (din perioada interbelica); eugen în Cat . Tăblia patului este unul din elementele decorative care pot schimba complet aspectul dormitorului.

Magazinele de specialitate oferă o gamă diversă de modele, . Descoperiti pat cu lada la preturi reduse (produse). La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PATURI. In general paturile tapitate de calitate se gasesc la preturi mai ridicate.


Tablia patului pentru dormit este aleasa atat in functie de estetica cat si de. Capul de pat este pus in evidenta de tapiteria pretentioasa cu nasturi . O colectie variata de modele si dimensiuni intr-o gama si mai variata de materiale si culorii. Cadre de pat single, paturi matrimoniale cu cadru din lemn masiv, pal, oțel. Pret pentru un picior: 1de lei + o tablie Toate mese - 6de lei.


Vand pat de colt cu tablie la cap, la perete si picioare.