marți, 12 mai 2009

Meri pitici de vanzare

Pomi fructiferi Meri de vanzare Ciumbrud Aiud Alba Iulia. Pomii pitici se „nasc” pitici ori, printr-o magie anume, rămân pitici? E o chestiune de fabricaţie ori de „tunning”?

EURVAND POMI FRUCTIFERI Nunu DoruContacteaza DetaliiDisponibil in :ROMANIA - GALATI-GALATIOras : GALATIZona . Statiunile de cercetare pomicola au obtinut pomii pitici din altoiri. Cu merii pitici nu-i atat de munca ca si cu cei mari.


Indiferent de spatiul disponibil in gradina, pomii fructiferi pitici pot furniza necesarul de frute ca si pomii de talie normala, avantajul primilor.

Pomi care pot fi tinuti si in casa dar si in curte. Pot veni in ghiveci sau cu radacina impachetata, cu inaltime minima la livrare de -cm. Disponibil in : ROMANIA - GALATI-GALATI Oras : GALATI Zona : COSMESTI. Meri lei Peri lei Pruni lei Ciresi lei Caisi lei Nectarini lei Gutui lei Nuci lei Mosmoni lei Migdali lei Peri pitici lei Piersici . IN REST TOTUL OK CU CEI DOI MERI SI SEMINTELE ,MULTUMESC. Planteaza un mar pitic in gradina ta pentru a avea fructe delicioase.


Merii pitici necesita o tehnica speciala de plantare. Conform specialistilor, pomii fructiferi pitici nu au caracteristici foarte diferite de cele ale pomilor fructiferi de talie normala.


Merii se planteaza la 9-m distanta, cei semi-pitici la 6-m si cei pitici la 5-m.

Infigeti in groapa (cu atentie sa nu rupeti radacinile) un bat de care sa legati . Cât de profitabilă este exploatația de pomi pitici? Mărul pitic (Malus Domestica 'Red Spur Delicious'), cu toate că rămâne mic, produce fructe mari. Aceşti meri pitici pot fi plantaţi în ghivece mari, . Vand puiet de nuc selectionat Sibisel 44.


Pomi fructiferi altoiti, anul III, coroana formata (meri, visini etc.). Cereale - plante - pomi Fructe-Pomi fructiferi.


Vand ha teren extravilan in Nasau teren constructii in sat Daia intre 310mp, teren constructii in sat Daia intre 310mp, ,meri pitici de vanzare.