luni, 18 mai 2009

Constructie mansarda fara autorizatie

Intrarea în legalitate (3) În situatia în care constructia realizata fara autorizatie de construire întruneste conditiile urbanistice de integrare . Vecinul si-a cumparat o casa, pe deasupra caruia si-a dorit sa . Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a .

Pagina postăriIan 2015Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani. Mar 2013mansardare casa fara autorizatie de construire Pagina postăriIul 2010Autorizatie constructie - amenajare mansarda in pod.


Constructii ridicate fara autorizatie de construire - Cum se pot intabula. Problema intabularii constructiilor care au fost executate in lipsa unor autorizatii de construire emise in conformitate cu legislatia aplicabila sau .

Pagini similareBrowsing articles tagged with autorizatie de construire. Urmeaza apoi intocmirea unui proiect de autorizare pentru a mansarda locuinta.


Autorizatia de construire (AC) constituie actul de autoritate al administratiei. Intrebare de la chuck, pe adresa redactiei: Constructie casa fara autorizatie,.


Letcani judetul Iasi care este construita fara autorizatie si . Subiectul mesajului: CONSTRUCTIE FARA AUTORIZATIE. Cu toate acestea , casa am ridicat-o fara autorizatie , sperand ca , o data cu .