vineri, 15 mai 2009

Alarma wireless cu senzor de miscare

Alege din oferte pentru senzor de miscare wireless cu alarma. Senzor de miscare wireless cu alarma - Beneficiaza de Garantia de . Diferite modele de senzori de miscare wireless, pir, Paradox, Jablotron, Inim.

Compensare automata a temperaturii; Prevenirea alarmei false . Cumpara Senzor infrarosu PNI A0pentru sistem de alarma wireless online. Senzorul infrarosu PNI A0detecteaza miscarea si transmite prin unde radio . Detector de miscare PNI 3dual, cu fir pentru alarma PNI 20 distanta detectie 10m.

Baza de detecție penru un sistm anti-efracție este reprezentată de senzorii magnetici și . Kitul conţine o mini centrală şi un senzor de mişcare wireless. Acest sistem economic de securitate este optim pentru protejarea proprietăţii dvs. Senzor de miscare fara fir cu alarma Konig Senzor fara fir cu detector de miscare si alarma de la distanta.


Este de asemenea potrivit ca si sonerie pentru usa. Alarma wireless , cu senzor de miscare , accesare de la distanta , cu telecomenzi.


Alarma de securitate wireless cu detector de miscare si doua telecomenzi . Detectori de miscare, inundatie, de fum si temperatura. ET- 1: Acest sistem de alarma, dispune de un senzor de miscare ( PIR ).