vineri, 29 mai 2009

Fabrica de canapele comuna pantelimon

Coltarele produse la noi in fabrica respecta normele europene, sunt comode si practice. Pagini similareOras Pantelimon, judetul Ilfov Str. Vânzari Showroom Fabrica CANAPELE.

Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Bucuresti, unde se pot vedea si de unde se pot comercializa diverse produse tip canapea sau mobilier, direct din stoc, la PRETURI . Execută canapele şi fotolii tapiţate cu stofă, piele ecologică în culori şi modele diverse. Pantelimon, Telefon 0473cu Orar şi Indicații rutiere.

Cartierul Pantelimon (in incinta fostei Filaturi de Bumbac, vis-a-vis de Postavaria Romana). AICI PUTETI GASI O GAMA VARIATA DE CANAPELE, SCAUNE, SALTELE SI MULTE. Mobila Pantelimon: Mobila pentru CASA: Mobila sufragerie si living, mobila dormitor,.


Saltele; › Protectii saltea; › Mese living; › Scaune living; › Seturi Mobila Living; › Canapele si fotolii; › Birouri; › Scaune birou; › Biblioteci; › Alte obiecte de mobilier. Mobilierul casei tale - Producem și comercializăm mobilă dormitor, mobilier tapițat, canapele, fotolii, colțare, holuri, mobilă bucătărie și mic mobilier.


Salut, este o fabrica in comuna Pantelimon destul de buna si ai de unde alege si mobila si saltele, Saltex parca se numeste daca nu ma insel. FABRICA DE MOBILIER DIN PAL - PRODUCATOR MOBILA LA COMANDA - DISTRIBUITOR.


Microintreprindere situata in comuna Buteni , judetul Ara bazata pe productia de . Saltele , Cea mai larga gama, la cele mai mici preturi, de Saltele Ortopedice.

Fabrica De Saltele Com Pantelimon 12rezultate:. MobArtLemn este o fabrica de mobila cu peste ani experienta pe piata din.


Produce si comercializeaza saltele cu arcuri, canapele, fotolii si set complet coltare.