marți, 12 mai 2009

Proiecte case moderne 2015

Proiecte casa moderne si ieftine, proiecte case cu autorizatie, structuri, instalatii. Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu . In acest catalog veti gasi o varietate de proiecte, fie ca sunteti in cautare de case economice sau de lux.

Pagini similareConstruieste-ti casa de vis incepand cu achizitionarea unui proiect de casa. Alege din catalogul nostru de case moderne, clasice, economice sau de lux.


Pagini similare1Modele de Case si Vile deosebite din oferta biroului de arhitectura ARCHETON: Modele case mici si ieftine, modele de case cu mansarda, proiect case . Case Mexi vine in ajutor cu orice proiecte de casa moderna la cheie si la cele mai.

Proiecte Case Moderne - Articole si Imagini cu Proiecte Case Moderne, unice prin design si calitatea constructiilor,. Proiectul 2L cuprinde constructia a doua case intr-un cartier residential din Porto, Portugalia, pe un lot.


Proiectul Rita E-1este o locuință modernă, dispusă pe două . Proiecte de case cu regim de inaltime parter si mansarda, sau parter etaj si mansarda. Mansarda se poate obtine din forma acoperisului asezat direct pe parter .