vineri, 29 mai 2009

Borcane miere marturii

Borcane marturii de diferite forme: un cadou si o amintire originala pentru invitatii. Acestea pot fi umplute cu bomboane, miere de albine, polen, seminte sau . Borcanele marturii cu miere de albine ambalate dragalas intr-un saculet colorat decorat cu fundita si trandafiras asortate.

Borcanele marturii nunta cu miere de albine, decorat cu panglica de organza si un pandantiv trifoi cu foi. Oferta noastra contine: marturii handmade, marturii magnetice, borcanele de miere, marturii scortisoara, marturii saculet si cutiuta, marturii ceramice, marturii . Marturii pentru nunta: borcanele de miere si bomboane cu etichete personalizate, fundite si panglici, borcanele cu lingurita din lemn.


Borcan de ml pentru miere sau condimente.

Se recomanda pentru servirea eleganta a mierii la masa, restaurant, hotel. Marturii dulci si eco, acesti borcanasi umpluti cu miere simpla sau cu nuci sau fistic sau. Pagina principala; Borcane marturii nunta (goale). Borcan 1ml amfora greceasca cu capac TO48. Marturii botez Marturie borcanel miere cu fluture si panglica roz inflorata4.


Marturie borcanel miere accesorizata cu panglica roz inflorata si un fluturas. Oferă invitaților tăi o mărturie unică și delicioasă.


Borcanele miniaturale, umplute cu diverse bunătăți și accesorizate în funcție de tematica nunții, . Alege din oferte pentru marturii borcanele miere.

Marturii borcanele miere - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Aici gasesti toate produsele din Marturii Borcanel cu Miere. Marturii Miere Floare - marturii miere, marturii borcanel miere, borcanele miere pentru nunta. Borcanel cu miere marturie nunta sau botez.


Marturia borcanel cu miere poate fi personalizata si acceosirzata in ton cu evenimen. Marturiile de nunta “Miere si Flori” sunt realizate manual, cu multa.