vineri, 8 mai 2009

Certificat casatorie international

De patru luni, cetatenii romani isi pot folosi certificatele de nastere sau. Comisiei Internationale de Stare Civila referitoare la eliberarea . Cetatenii romani isi vor putea folosi certificatele de nastere sau de.

Certificate de naştere de tip internaţional cu apostila de la Haga. Eliberarea (preschimbarea) certificatelor de stare civilă (naştere, căsătorie, deces).


Certificatele de nastere, de casatorie sau de deces si cazierele judiciare se vor schimba in viitorul apropiat.

Transcrierea certificatului de căsătorie SUPRALEGALIZAT,Serviciul Public. Comisiei Internaţionale de Stare Civilă semnată . Certificatul vechi – pentru preschimbare – în original şi xerocopie; - Timbru fiscal în valoare de 2. Cerere eliberare certificat căsătorie internaţional. Comisiei Internaţionale de Stare Civilă privind eliberarea extraselor . Eliberarea, la cerere, a certificatelor de nastere(Duplicat).


Dupa ceremonie, cuplul primeste un certificat de casatorie recunoscut in. Italia primesc un certificat de casatorie international recunoscut in toate tarile.


Eliberarea, la cerere, a certificatelor de nastere.

Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu . Cerere eliberare duplicat certificat de nastere, casatorie prin procura. Comisiei Internaţionale de Stare Civilă referitoare la eliberarea. In Elvetia nu exista, ca in Romania, certificat original de nastere.


Pe actele mele, internationale, certificat de nastere si de casatorie, . Eliberarea certificatelor de Stare Civilă la cerere, Transcrierea certificatelor de stare. Am deja certificatul de nastere + traducere legalizata (din Romania).