marți, 19 mai 2009

Abajururi de sticla

Alege din oferte pentru abajur sticla. Abajur sticla - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Lustra moderna pentru interior cu structura din metal finisaj auriu si abajururi din sticla cu inel din metal auriu.

Navigati printre cele oferte din categoria Abajururi. Familii complete de corpuri de iluminat cu abajururi de sticla sau acryl. Cumparati seturi de corpuri de iluminat cu design modern.


Abajur Sticla Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice valoroase de colectie vechi.

Abajur din sticla pentru lustra,candelabru, veioze- vintage (nr 12m). Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Descriere: Lampa suspendata din sticla transparenta si baza metalica cu finisaj de culoare neagra. Dimensiuni: diametru: cm; inaltime abajur: 14. Acest produs este dintr-o oferta anterioara.


Click aici pentru a vedea oferta actuala. Cumpara Lustra Tropez 4XeAbajur Sticla, Bronz online de la eMAG la pret avantajos.


Descopera abajururile din textil sau lemn si veiozele din ceramica, lemn, sticla si metal din colectia Chic Ville, vezi abajururi si veioze aici! Pendul ultramodern cu abajururi din sticla - Clown SPpentru o amenajare indrazneata, ludica si vesela.

Pentru a vedea toate modelele de corpuri de . Abajururile sunt realizate in mare parte din material textil si din material pvc si. IKEA - SOLLEFTEÅ, Abajur lustră, , Creează-ţi o lustră sau un lampadar personalizat combinând abajurul cu baza şi cablu pe care le doreşti. Detalii pentru: Aplica perete din metal si abajur din sticla CALLA 2756. Producător: Nowodvorski - Polonia Cod produs: 2756. Inaltimea produsului este de cm iar diametrul de cm.


Abajururi: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale. Momentan nu exista oferte curente pentru Abajururi.


Lustra veche cu abajururi din sticla, cu brate, in stare foarte buna! Se poate asigura transport in Bucuresti si Ilfov contra cost.