joi, 28 mai 2009

Recipiente miere de albine

Ambalaje miere, borcane miere, maturatoare inox, maturatoare plastic. Depozitarea, ambalarea si prelucrarea mieriiAmbalaje pt. Home Produse Maturatoare si recipiente miere.

Maturator miere polipropilena, 33l, cu robinet plastic. In primul ran ca sa depozitati corespunzator mierea de albine, trebuie sa-i gasiti un recipient si un loc potrivit.


Imediat dupa ce ajunge la dumneavoastra, transferati mierea in recipiente de sticla. Mierea trebuie pastrata fara sa intre in contact cu apa, nici macar cu o .

Fileomera - pentru apicultori - achizitie, procesare, export miere de albine. Recipiente, Agitatoare şi dispozitive de omogenizare, . Recipiente in forma de ursulet si borcane hexagonale pentru miere. Mierea de albina, un produs dulce care ajunge in casele fiecaruia in diferite forme. Recipient pentru miere cristal, Recipient miere din cristal Bohemia, Recipient.


Borcane din sticla pentru miere, borcane de 9gr pentru miere, borcane de 400gr de miere, capace cu albine pentru miere. Mierea de albine este un aliment consumat inca din cele mai vechi timpuri.


Tutankamon au fost gasite recipiente cu miere, avand . Miere sigilate in celulele in forma de fagure de albine este considerat.

Mierea vine de la producători ambalată în recipiente de plastic și stuparii. Achiziția de miere, o afacere bună chiar dacă nu ai albine.


Recipientul pentru mierea de albine este rezultatul celebrului designer Theo Williams. Ambalarea mierii de albine destinata desfacerii -en gross se face in recipiente de inox,bine spalate si sterilizate,inchise ermetic. Mierea trebuie pastrata in ambalaje speciale, in locuri aerisite si intunecoase. Va propunem cateva ambalaje speciale cu forme atractive cu diverse capacitati.


Recipient din plastic ce contine 2g de miere de salcam. Categorii: 2g, Miere de albine de salcam.