vineri, 8 mai 2009

Vopsea epoxidica pereti

Vopsea epoxidica pentru pereti - Este utilizat pentru vopsirea peretilor, ca o alternative la fainata, suprafata fiind usor de spalat. Situatia sta in felul urmator: in baia existenta vreau sau scot gresia si faianta de pe un perete, si vopsesc pardoseala si acel perete cu vopsea . VOPSITORIE PERETI BAIE CU VOPSEA EPOXIDICA IZOCOR VE3000.

Etapele aplicarii unei vopsele #epoxidice pentru pardoseli intr-o hala industriala. TOP EPOXI VW este un sistem epoxidic pe baza de apa, bicomponent, colorat, fara solventi.


Utilizare: Ca vopsea pentru pereti si tavane din beton ume . Vopsea epoxidica bicomponenta in solvent profesionala cu rezistenta la benzine si uleiuri, durabilitate si duritate pentru nave si pardoseli antiacide.

Vopsea poliuretanică bicomponentă, fără solvenți, elastică, utilizabilă la interior. Vopsea epoxidica bicomponenta, fara solventi, emulsionbila, pentru vopsire pardoseli si pereti, in incinte uscate sau umede.

Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli Emex este unul dintre produsele industriale cu aplicare profesionala, cu caracteristici superioare ca: aderenta foarte mare . Sala de clasa, cu aspect vesel, realizata din vopsea epoxidica autonivelanta la pardoseala si vopsea epoxidica pentru pereti. Covor PVC IQ Optima si vopsea epoxidica- clinica stomatologica Sighetu.


PVC IQ Optima Tarkett si 4mp cu vopsea epoxidica pe pereti. In spitale si laboratoare este nevoie de acoperiri la pardoseli si pereti care sa. Vopsea epoxidică colorată EP (Epoxy–Versiegelung Färbig EP 20). Pardoseli epoxidice industriale, rasina epoxidica pret, pardoseala epoxidica, sapa epoxidica, pardoseli poliuretanice, decorative, podele epoxidice, vopsea.


Refacere rosturi;; Marcaje si Pictograme;; Vopsitorii speciale pentru pereti; . EPOXYCOAT-S Vopsea epoxidica (pentru piscine). Aderenţa acestuia la pereţii piscinei se asigură prin aplicarea unui strat aruncat, aditivat cu răşină pentru . Dupa pregatirea pardoselei se aplica vopseaua epoxidica in operatii diferse straturi,.


Oferte produse si servicii: vopsele epoxidice pentru pereti.