luni, 2 decembrie 2013

Vopsea epoxidica pentru pardoseli

Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli Emex este unul dintre produsele industriale cu aplicare profesionala, cu caracteristici superioare ca: aderenta foarte mare . Etapele aplicarii unei vopsele #epoxidice pentru pardoseli intr-o hala industriala. Vopsea epoxidica pentru pardoseli si trafic - vopsire hale industriale restaurante sau show-room cu rezistenta mare la trafic agrementata sanitar.

Rasina epoxidica pe baza de apa folosita pentru realizarea pardoselilor . Vopsea clorcauciuc pentru pardoseli si trafic Emex – produs profesional pentru vopsirea de suprafete. Diluant pentru vopsea si rasini epoxidice. Vopseaua Clorcauciuc de Pardoseala si Trafic “Emex”, gratie adaosurilor de materiale dure, .

Vopsea monocomponentă, rezistentă la uzură, pe bază de dispersie, pentru suprafeţe de pardoseli exterioare şi interioare. Lucrari reale din Romania la cele mai mici preturi. Sistem pardoseli epoxidice - Pentru protejarea si decorarea pardoselilor si sapelor industrial supuse frecvent socurilor mecanice.


Pardoseala finisata cu vopsea epoxidica autonivelanta este mai calda decat cele placate cu gresie, piatra decorativa, marmura sau granit. Vopsea epoxidica pardoseala gri ral 70la kg.


Vopseaua pentru pardoseala in doi componenti se foloseste ca strat de finisare pentru o vopsire decorativa . Descoperiti vopsea pardoseala la preturi reduse (produse). Vopsea epoxidica pardoseala gri ral 70la kg Max HH Total Impex Srl Localitate: .

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX - Bidon Kg la 13RON. Afla detalii despre Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX - Bidon 4 . Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Pardoseli Epoxidice, oferte si promotii la Caparol-Shop, calitate garantata la preturi. Vopsea bicomponentă pe bază de răşină epoxidică, întărită cu fibre de.


Rasina epoxidica din doi componenti, cu solventi, pentru impregnarea transparenta a pardoselilor de beton sau şapa.